sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Lohja R / Lohja Show 3.6.2012


Kalenterista katsottuna pitäisi olla kesä ja kärpäset. Tämän päivän Lohjan ryhmänäyttelystä oli kesä kaukana ja kärpäset jäätyneet aamulennollaan. Vaatetuksena toppahanskat ja paksut takit....

Mutta tämä sää olikin vauhdikkaan mummelimme mieleen! Nyt ei kuumuus painanut, ja vauhtia oli jälleen enemmän kuin pienessä kylässä ja menestystä tulikin sitten roppakaupalla.
Seitsemännen perättäisen ROP ja ROP-vet sijoituksen jälkeen oli aika valmistautua loppukilpailuihin.
Tulosten valmistuttua ilo ja hymy oli herkässä:

Pirtek Qualita di Vita BIS-3 veteraani ja RYP-4 !!!

Suloinen neitokaisemme Dantalian's My Muffin jatkaa tasaista menoaan mummelin kaverina ja tuloksena jälleen paras narttu 2. sijoitus ja SERT. Hieno saavutus karvattomalta "kesäbikini" neitokaiseltamme =)


Aina niin iloinen P. Qualita di Vita vauhdissa /
Happy and joyfull P. Qualita di Vita on the move

 
ROP/BOB Pirtek Qualita di Vita
VSP/BOS Imago's X-mas Party

***************

According to the calender, it is supposed to be summer and warm. But it was nothing even close to that at Lohja show today. We stood with coats and thick gloves on...

But the cold weather suited my veteran girl better than great.She enjoyed the cooler temperature and was on fire, again. The results made us more than thrilled and happy as ever!
Pirtek Qualita di Vita BOB, BOB-vet, BIS- 3 veteran and BIG-4
Our young girl, Dantalian's My Muffin, continued her success also by being best female 2. and received yet again the CAC, yippee!Ei kommentteja: